تحول در زندگی تغییرکوچک ،،، اتفاقات بزرگ
| ||
اساس قانون جذب همان فیلتر ذهنی است. این صافی اجازه نمی دهد که اطلاعات بیهوده و به دردنخور وارد ذهن شود . اگر پس از یک پیاده روی طولانی در خیابانهای شهرتان از شما بپرسند « شما که توی خیابان بودید، آیا اتومبیل تویوتا هم دیدید؟ » ممکن است گیج شوید و نتوانید جواب درستی بدهید اما اگر قصد خرید اتومبیل داشته باشید و اتفاقا تویوتا یکی از انتخابهای مهم شما باشد آن وقت وضعیت فرق می کند . یعنی اگر اتومبیل موردنظر از کنارتان عبور کند دیگر نسبت به آن بی تفاوت نخواهید بود . در اینجا فیلتر ذهنی اجازه ورود اطلاعات را می دهد .
بررسی علمی قانون جذب به عبارت دیگر وقتی برنامه ای در ذهنمان داشته باشیم و یا هدفی تعیین کرده باشیم که برایمان مهم باشد ذهن ما هر چیزی را که با آن در ارتباط باشد جذب می کند .
یک مسیر ، یک حرکت ، یک سخن ، یک شخص ، یک مغازه و… دقت کنید که تمام این عوامل برای شما به وجود نمی آیند ! آن مسیر و یا آن مغازه آنجا هست، آن حرف زده خواهد شد و تمام عوامل در جریان خواهد بود چه شما هدف و برنامه ای داشته باشید چه نداشته باشید و حال که هدفی دارید تازه متوجه آنها می شوید ! گویی که ناگهان می بینید راه های مهمی که شما را به هدفتان می رساند در جلوی پایتان قرار گرفته است !
باز هم مثالی دیگر
فرض کنیم قطعه زمینی در اختیار دارید و یک روز به فکر می افتید که در آن ساختمان سازی کنید . همان روز با یکی از دوستان قدیمی که مهندس ساختمان است برخورد می کنید و او صحبتی را درباره ساختمان سازی آغاز می کند . موضوع را با او در میان می گذارید و او اطمینان می دهد که این کار عملی است . حتی می گوید که اگر پول کافی هم ندارید می توانید وام بگیرید، یا با کسی شریک شوید و یا پس از شروع یک طبقه اش را پیش فروش کنید و امثال اینها . اطلاعات ارزشمند دیگری هم در اختیارتان می گذارد و قول می دهد که عملا کمکتان کند .
اگر درست فکر کنید می بینید که همه اینها به شکلی با قانون جذب ارتباط دارد . شاید بارها با آن آقای مهندس برخورد داشته اید ، شاید بارها راجع به امکانات ساختمان سازی صحبت کرده است و شما که تصمیم به این کار نداشته اید توجه نکرده اید . بنابراین عواملی که باعث موفقیت شوند در اطراف شما فراوان هستند کافی است هدفتان را مشخص کنید و درباره آن فکر کنید و تصمیم بگیرید .
آن گاه قانون جذب به کار می افتد و عواملی که متناسب با آن هدف باشد ، جذب ذهن می شود . ناگهان می بینید راههای مهمی که شما را به هدف می رساند در جلو پای شما قرار دارد .
تا به حال متوجه شدهای که گاهی آنچه را بدان نیاز داری، ناگهان از جایی که انتظارش را نداری سر میرسد؛ مانند تلفنی نامنتظر؟ یا یکدفعه اتفاقی، کسی را در خیابان میبینی که در فکرش بودهای؟ آیا تا به حال در مورد افرادی شنیدهای که به طور مکرر درگیر مناسباتی بد میشوند و همیشه هم گله دارند که دائم همین نوع مناسبات نصیبشان میشود؟ قانون جذب برای این دسته از آدمها هم کار میکند.
در زندگی همان چیزهایی را به سوی خود جذب میکنم که انرژی و حواس و توجهم را به آن معطوف میکنم؛ چه آن را بخواهم چه نخواهم.
هر انسانی امواج خوب یا بد دارد. در واقع ما دائم در حال ارتعاش هستیم. اگر تو ذوق زده، خرسند، قدر دان ، شاکر یا مفتخر باشی؛ امواج مثبت بیرون میدهی و اگر عصبانی، غمگین، ناامید و سرخورده باشی و احساس بیهودگی، بد بیاری یا شکست خوردگی کنی؛ امواج منفی از خودت بیرون میدهی.
بسیار مهم است که با ارتعاشات خود در تماس و از آن آگاه باشی چون آنچه را از خودت ساطع میکنی؛ قانون جذب، بیشتر از همان را به تو برمی گرداند.
واکنش قانون جذب، درست مثل واکنش ذهن توست. قانون جذب آنچه را تو نمیخواهی؛ میشنود. وقتی به ندای درونت گوش میدهی که افعال و عبارات منفی به کار میبرد؛ در واقع توجه و انرژی خودت را به چیزهایی میدهی که آنها را نمیخواهی.
اگر کنجکاوی بدانی که در هر زمینهای از زندگی ات امواج مثبت میفرستی یا منفی کافی ست به آن زمینه نگاهی بیندازی و ببینی چه چیزی دریافت میکنی. این جور شدن و تطابقی بی نقص است.توجه به تضاد و شناسایی آن به عنوان چیزی که دلت آن را نمیخواهد؛ تو را در قبال آنچه میخواهی روشن تر میکند.
با تضاد، خواستهها ی خود را مشخص کن. در یک برگه آنچه را نمیخواهی بنویس و در روبروی آن آنچه را که میخواهی. بعد بر روی آنچه نخواستهای خط بکش.تمام چیزهایی را که باعث میشود احساسی خوب به تو بدهد؛ شناسایی کن و بیشتر به آن بپرداز. یادت باشد هر ارتعاشی که از خودت ساطع کنی، آینده ات را خلق میکند.
خواستههایت را در خط مقدم ذهنت قرار ده و توجه و انرژی و تمرکز مثبت خودت را به آن معطوف کن. از عبارات تاکیدی استفاده کن. عبارت تاکیدی جملهای ست که از طریق تکرار در ذهنت جایگزین میشود و طرز فکر تو را دوباره برنامه ریزی میکند. مثلاً من بدنی سرحال و خوش و خرم دارم.. [ چهارشنبه 94/11/21 ] [ 1:57 عصر ] [ یوسف دیلمی ]
[ نظرات () ]
|
||
[قالب وبلاگ : سیب تم] [Weblog Themes By : SibTheme.com] |